Reportar incident:

Categories
Notícia

Dia Mundial de la contrasenya

El Dia mundial de la contrasenya es commemora per recordar per què és tan rellevant comptar amb claus segures que protegeixin la nostra privacitat.

El primer dijous del mes de maig es celebra el Dia mundial de la contrasenya, una jornada que sorgeix amb la intenció de recordar la importància de les contrasenyes segures i evitar així el possible robatori d’informació personal.

L’origen d’aquesta jornada es remunta al llibre de l’any 2005 Perfect Passwords de l’investigador en seguretat Mark Burnett, en el qual animava les persones a establir un elevat nivell de seguretat tant en l’elecció com en la posterior utilització de les contrasenyes i proposava fixar un dia commemoratiu amb el qual incrementar la conscienciació sobre aquest assumpte.

Més informació: Telefònica (Sala de comunicació)